Hjem » HF » HF Fagpakker » HF Business

HF-business
Samfundsfag B og erhvervsøkonomi C

Handel, marketing, finans og administration

HF-business er for dig som overvejer et arbejde inden for kontor, handel og finansverden.

Fagpakken skal være med til at klæde dig på til en karriere inden for kontor og administrative fagområder i f.eks. bank og finansverden samt indenfor reklame/marketing. Du kan gå videre til uddannelser som f.eks. finansøkonom, markedsføringsøkonom, socialrådgiver og administrationsbachelor.

I denne fagpakke vil du få indsigt i økonomiske og samfundsmæssige forhold. Du vil i erhvervsøkonomi C lære om både danske og internationale forhold inden for etablering og udvikling af en virksomhed, og du får indsigt i bl.a. brancheanalyse og økonomi. I samfundsfag B vil du lære at forstå samspillet mellem samfund og individ, både i sociale, politiske og økonomiske sammenhænge.

Jeg synes, at det er spændende, når jeg kan bruge min viden fra undervisningen i praktikforløbene.

Det er ikke kun er i klasseværelset, at vi klæder dig på til din fremtidige erhvervsuddannelse. Du vil derfor få mulighed for både projekt- og praktikforløb, hvor det du lærer i undervisningslokalet skal bruges i praktiske situationer.
Der planlægges forløb i relation til private virksomheder, og der samarbejdes med Erhvervsakademi Lillebælt.

Du skal herudover supplere med 1 valgfag på B-niveau. Det kunne være matematik B, hvor du vil arbejde med problembehandling inden for matematikkens verden med fokus på matematikkens anvendelse i vores samfund. Matematik B åbner til mange uddannelser.

Det kunne være, at du vil fortsætte med mediefaget på B-niveau for at styrke din forståelse af mulighederne i de digitale medier. Skulle du have lyst til helt andre fag, så er det selvfølgelig også en mulighed. Vi har et meget bredt tilbud af valgfag.

Skulle du efter hf-uddannelsen ønske at uddanne dig videre inden for andre erhvervs- og professionsorienterede uddannelser, er der også mulighed for det. Ændrer du undervejs opfattelse og satser på en lang videregående uddannelse, er der mulighed for en overbygning på hf efter din hf-eksamen.

Tilbage til fagpakker