Studiecafé

Hjælp til lektierne

To eftermiddage om ugen (tirsdag og onsdag) er der “Studiecafé” ud i kantineområdet, hvor der er faglærere til stede. Her kan du få hjælp i fagene matematik og fysik. Gennem året er der også mulighed for at få hjælp i sprogfagene, i dansk, samfundsfag, naturgeografi, biologi og kemi. Disse fag fremgår af lectio.

I kantineområdet er der en hyggelig stemning, der ikke bliver mindre af, at der serveres små stykker müslibrød, kaffe og te.

Føler du dig usikker i et fag, kan nogle timer i Studiecaféen måske være en løsning. Her er der mulighed for rådgivning og hjælp til de problemer, der måtte være. Ofte skal der ikke så meget til for at løse problemerne. Eksempelvis kan man få vejledning i, hvordan en skriftlig opgave gribes an, hjælp til at løse opgaver i matematik og fysik etc.

Studiecaféen kan også benyttes, selv om man ikke har brug for lektiehjælp. Fordelen ved at lave lektierne i Studiecaféen er, at der altid er kammerater eller en lærer inden for rækkevidde, som kan spørges til råds, hvis der er problemer.

Det er ofte en lille eller større gruppe elever fra samme klasse, der sidder sammen og arbejder med stoffet og fra tid til anden får hjælp. Selvfølgelig kommer der også mange elever enkeltvis.