STX
Den musiksproglige

MU A / EN A

MU A / EN A

Den musik-sproglige handler om at kunne udtrykke sig – sprogligt og musisk. Det handler om at kunne kommunikere gennem engelske gloser og musikalske toner, men også om at forstå andres udtryk. Studieretningen vil give dig muligheden for at arbejde kreativt med dine fag og samtidig klæde dig på til dit videre studieforløb.

 Musik er en stor del af mit liv, og det vil jeg gerne kunne holde fast i, samtidig med at jeg får en uddannelse, som giver mig rigtig mange muligheder for at læse videre bagefter.

På studieretningen øver vi både individuelt og træner sammen. Vi kigger sangskriverne og komponisterne i kortene for at se, hvordan de skaber deres musik – både den nye og den ældre.
Vi læser engelsk litteratur og arbejder med det engelske sprog både som kommunikation og som kreativt udtryk. Vi arbejder også med selv at skabe musik ved at skrive sange, arrangere musikken for band og spille på forskellige instrumenter. I både musik og engelsk indgår det teoretiske i samspil med det praktiske, så du kan opleve, at teorien bliver brugbar.
Vi øver sprog både mundtligt og skriftligt gennem praktiske øvelser, samtale og dialog.

Vi kan ikke love dig, at du bliver den næste Tim Christensen, men vi kan love dig, at du får en større forståelse og bliver bedre til at udtrykke dig i musik og på engelsk.