Studievalg

 

Studievalg – hvem er det?

Studievalg Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og karriere. Vi er oprettet af Undervisningsministeriet i 2004 sammen med 6 andre Studievalg. Vi kommer på gymnasiet hver uge.

Du kan f.eks. tale med os om:
hvordan du vælger en videregående uddannelse
jobmuligheder
adgangskrav og optagelsesregler
hvordan du søger ind
faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau
økonomi

Mens du går her på skolen, holder din Studievalg-vejleder en række arrangementer for dig: 1-2 i hvert skoleår. Du kan også møde os til andre uddannelsesarrangementer. Ved arrangementerne hjælper vi dig på vej mod uddannelsesvalget ved f.eks. at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse.

I vores vejledning hjælper vi dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse.

Vi har lavet en beskrivelse af, hvad du kan forvente af os i vores vejledning og hvad vi forventer af dig. Den finder du her. studievalg

Du kan også bruge Studievalg, når du er færdig her på skolen! Du kan kontakte din vejleder og aftale et møde på skolen, eller du kan dukke op i vores Studie- og Karrierevejledning. Find Studie- og Karrierevejledning i din by på www.studievalg.dk/sydjylland, og book evt. en tid på www.bookstudievalgsyd.dk 

Vejleder Gitte Schou-Jensen

På Fredericia Gymnasium er din Studievalg-vejleder Gitte Schou-Jensen. Gitte kan kontaktes på e-mail: gitte@studievalg.dk eller mobil: 7266 5587 (i arbejdstiden).

Der er træffetid på skolen. Tidspunktet kan variere fra uge til uge, men vil være at finde på lectio. Der kan være uger, hvor Gitte ikke er på skolen. Gitte sidder i studiecenteret i lokale B1.

Book en tid på www.bookstudievalgsyd.dk.

Se aktiviteter på Fredericia Gymnasium

Vejledning og støtte