Udvekslingselever 2017/2018

Igen i år har FG udvekslingselever fra hele verden. I løbet af året stifter de bekendtskab med den danske gymnasieskole som uddannelsesinstitution og kulturbærer. De bor alle privat indkvarterede og bidrager aktivt til at deres ophold bliver en succes og udvikler deres horisont. De er alle enige om, at det danske sprog er svært, og at dansk mad, er noget man lige skal vænne sig til. Her følger en kort præsentation der starter med Silvia længst mod venstre.

 

Silvia (længst til venstre) er 17 år og fra Torino i Norditalien. Hun er balletdanser og elsker alle sportsgrene. Silvia ser frem til at lære dansk og lære nye ting om dansk kultur – så alle er meget velkomne til at tale med hende og lære hende at kende.

Kirin (nr.2 fra venstre) er 16 år og fra Japan. Han kan godt lide at spise sushi og har valgt at blive udvekslingselev i Danmark, fordi han elsker Lego. Kirin har erfaring med at møde andre kulturer, fordi han også har boet et par år i Australien. Så tag en snak med Kirin, selv om han kan virke lidt genert, når man møder ham første gang.

 

Chloe er 16 år og fra Perth i Australien. Hun er en meget varm og venlig person, der altid er klar til en snak. Hun elsker at være udendørs og nyder virkelig det danske vejr, selv om det er meget koldt sammenlignet med varmen hjemmefra.

Emily er 16 år og fra Missouri i USA. Hun er en glad og udadvendt person, der elsker sport og især crossfit. Hun tror, at det vil være både udfordrende, men også meget spændende at være på udveksling i Danmark.

Michele er 17 år og han kommer fra Sicilien, Italien, og hans store interesse er at ride på heste. Hjemme kan han godt lide at hænge ud med vennerne og ser frem til at få mange nye venner her. Han siger, han elsker den danske natur – også selv om her er koldt og mørkt om vinteren.

Pietra er 17 år og fra Brasilien. Hun kommer fra en ’tysk’ by, der hedder Blumenau, hvor de holder Oktoberfest, der varer en måned. Pietra elsker sushi, kan lide at gå til fitness og håber at få en masse nye venner her.

Bruno er 16 år og fra Argentina. Han kan lide sport, at læse bøger, at lytte til musik og hænge ud med venner. Bruno er i Danmark for at lære dansk kultur, sprog og hvordan det er at være en dansk teenager. Selv om det måske ikke kommer til at være let, håber han at kunne kalde dette land sit hjem, inden han rejser hjem igen til sommer.

Flavia er 17 år og valgte Danmark, fordi hun ville bo i et land, hvor temperaturen er meget forskellig fra hendes varme Sicilien i Italien. Flavia er meget social og snakkende og vil gerne lære dansk så hurtigt som muligt – og så kan hun godt lide at møde nye mennesker.